Gezichtsbehandelingen

Naast dat de gezichtsbehandelingen erg ontspannen zijn, is het voor ieders huid goed eens goed gereinigd en verzorgt te worden. Het ligt aan uw wensen en uw huid wat voor behandeling er bij u past. Ik houd hier altijd erg veel rekening mee. De producten worden afgestemd op de soort behandeling die u kiest en uw huid.

 

Op de prijslijst staan alle verschillende soorten gezichtsbehandelingen uitgewerkt.

Lanéche

Ik heb gekozen voor het merk lanéche omdat dit een merk is waarmee ik veel verschillende behandelingen kan aanbieden. Het merk is diervriendelijk geproduceerd en is op plantaardige basis. Het merk is exclusief voor schoonheidssalons en geeft goede trainingen zodat het merk optimaal wordt ingezet in de schoonheidssalon.

 

De producten van lanéche werken tweeledig, daarmee wordt bedoeld dat naast de reinigende en verzorgende werking de producten uw huid ook aansporen tot regeneratie en het aanmaken van cellen waardoor uw huid zichzelf weer hersteld.

 

Lanéche heeft ontzettend veel verschillende producten en om het voor u zo overzichtelijk en makkelijk mogelijk te maken zijn de producten ingedeeld in 5 levels. Level 1 is de basis om uw huid in de juiste conditie te krijgen en level 5 behandelingen werken op anti-aging. Zo wordt er gewerkt met stamcellen die onze eigen stamcellen herstellen, zo zal de veroudering van de huid uitgesteld worden.  

 

Level 1

In dit level zitten 4 verschillende lijnen zodat de producten helemaal aangepast kunnen worden aan uw huid. Behandelingen uit dit level zorgen ervoor dat de huid in goede conditie gebracht wordt. Hierna kunnen we met de hogere levels de huid meer werkstoffen aanbieden en kan de huid hier optimaal op reageren.

 

Level 2

In level 2 zitten 2 verschillende producten, dus geen complete lijnen. Het vliesmasker om de huid nog wat extra te stimuleren met actievere werkstoffen en de oog behandeling. Deze behandeling is totaal aangepast op de huid rond de ogen.

 

Level 3

In dit level worden de behandelingen voor uw huid erg intensief. Met huid eigenstoffen in de producten wordt de huid gestimuleerd van binnen uit te gaan werken. dit level heeft 3 verschillende lijnen. 1 lijn op basis van vitamine E. Vitamine E beschermd de huid tegen vrije radicalen en beschermd onze huid onder andere tegen huidveroudering. 1 lijn op basis van ceramide en zuurstof. Ceramide is een huideigen stof die de ruimte tussen de cellen van de hoornlaag opvult. Ze verhogen het vochtgehalte in de huid en houden het vochtgehalte op peil. Daarnaast wordt er met zuurstof gewerkt wat er voor zorgt dat celstofwisseling weer geoptimaliseerd wordt waardoor aanmaak van nieuwe cellen toeneemt. Deze lijn is dus erg goed voor de vale doffe huid die weer gezond en egaler zal worden. De laatste lijn is op basis van Q10. Hoe ouder we worden hoe meer deze stof verloren gaat in onze cellen. Dit heeft als gevolg dat de cellen minder energie hebben om te delen en gevoeliger voor veroudering worden. Door deze producten krijgt de huid weer nieuwe energie waardoor de zuurstofopname en de celdeling gestimuleerd wordt. De huidveroudering wordt hierdoor vertraagd.

 

Level 4

Bij level 4 horen extra producten om level 3 aan te vullen zodat de behandelingen nog meer kunnen worden aangepast op uw huid. Zo hoort hier een algenmasker, Gipsmasker en het anti aging masker bij op basis van champagne extracten bij.

 

Level 5

Dit zijn behandelingen met producten van topniveau voor uw huid. Wanneer we met uw huid dit niveau hebben bereikt kunnen we met afwisseling van level 1,2,3 en 4 uw huid geven waar zij op dat moment naar vraagt. In de Pepha tight lijn wordt gewerkt met extracten die de huid spanning zullen bieden waardoor er een facelift effect ontstaat. Deze producten zijn in staat de huidfuncties te optimaliseren. De Phyto cellular behandelingen zijn op basis van plantaardige stamcellen die onze eigen stamcellen beschermen tegen veroudering en negatieve verandering. Zo houden we onze huid langer in de goede conditie die we verkregen hebben door de mooie producten van lanéche.  

 

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u graag meer uitleg over de producten, neem gerust contact met me op.