pedicure

Voor iedereen kan een pedicure behandeling nodig zijn, voor jong en oud. Het is belangrijk om de voeten goed te verzorgen. Zeker als u last heeft van de voeten door bijvoorbeeld eelt, een likdoorn of een ingroeiende nagel. Soms kan het probleem snel verholpen worden en kunt u weer makkelijk lopen.

 

U kunt bij mij terecht voor gellak voor de voeten. Ik werk met het merk Gelamour. Gellak blijft langer zitten als normale nagellak en zorgt ervoor dat de nagels iets steviger zullen zijn, waardoor ze minder snel afbreken.

 

 

Tijdens mijn pedicure behandelingen staat hygiëne voorop!

Risico voeten

Wanneer u onder de groep valt met risico voeten is het extra belangrijk dat u de voeten goed laat behandelen. Door een bepaalde ziekte (bijvoorbeeld diabetes mellitus) kan het zijn dat de bloedvaten in u voeten verslechterd zijn. Hierdoor zullen u wondjes op de voeten minder snel genezen en zullen er sneller ontstekingen optreden. Het kan ook zijn dat u gevoel in de voeten verslechterd is. Dit kan er voor zorgen dat u bepaalde problemen, zoals een likdoorn, ingroeiende nagel of zelfs een wond onder de voeten niet voelt. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u regelmatig de voeten goed laat verzorgen door een pedicure. Hierdoor wordt het risico op problemen verminderd doordat de voetverzorging goed bijgehouden wordt. Het blijft natuurlijk belangrijk dat u de voeten zelf ook regelmatig controleert. 

 

Heeft u risicovoeten en recht op een vergoeding? Ik ben gediplomeerd medisch pedicure en aangemeld bij pro-voet en het kwaliteit register waardoor ik voldoe aan de eisen die er gesteld worden om u pedicure-behandeling eventueel vergoed te krijgen.